De Centropix Kloud, ervaringen uit de praktijk

De Centropix Kloud is een zeer recent ontwikkelde magneetveldtherapiemat, verkrijgbaar in 2 maten. Nu ruim 2,5 jaar op de markt, recent gepatenteerd en blinkt uit door veelzijdigheid en effectiviteit.

Centropix Kloud Maxi en Mini

1 therapiemat voor mens en paard: de Centropix Kloud

Een van de meest in het oog springende details is dat dezelfde mat kan worden gebruikt voor mensen en paarden en natuurlijk ook andere dieren. Uniek in zijn soort en daardoor vaak prijsgunstiger dan de concurrenten.

Prijs is slechts 1 aspect. De veelzijdigheid van de Centropix Kloud en de bijzonder positieve ervaringen die de gebruikers melden (zowel humaan, paarden en honden), maken het tot een product dat veel mensen graag willen hebben. Voor zichzelf, hun paarden, andere dieren, gezin, familie en nog veel meer.

De Centropix Kloud Vet-Set voor een hygiënische en efficiënte toepassing van de Centropix Kloud bij paarden

H2. Ervaringen met de Centropix Kloud bij paarden

Van een aantal ruiters in zowel de dressuur als in het springen, krijgen wij samengevat de volgende feed-back na het regelmatig inzetten van de Centropix Kloud. De Centropix Kloud draagt bij aan:

  • Meer energie
  • Meer kracht
  • Betere concentratie
  • Meer ontspanning (tijdens rijden, transport en algeheel)
  • Betere balans (fysiek)
  • Meer souplesse
  • Sneller herstel na een inspanning of blessure
  • Betere verbinding tussen ruiter en paard
  • Langer fit tijdens meerdaagse wedstrijden

H2. Ervaringen met de Centropix Kloud bij paarden- therapeuten

Een aantal therapeuten in Nederland en België gebruikt de Centropix Kloud nu ook in de eigen praktijk. Zij ervaren de magneetveldtherapie van de Kloud als een welkome aanvulling op hun reguliere behandelingen en zien de effectiviteit daarvan toenemen door het gebruik van de Kloud. Er zijn zelfs therapeuten die de Kloud aanbieden aan hun klanten als een “monotherapie”. Hierbij worden vaak 2 verschillende programma’s van 15 minuten, in de best bij dat paard passende intensiteit, achter elkaar gegeven. De eigenaren zien en ervaren ook duidelijke positieve effecten van deze wijze van toepassing van de Centropix Kloud.

H2. Ervaringen met de Centropix Kloud bij mensen

Ruiter 1 was van haar paard gevallen en verwachtte dat ze zeker een week niet kon rijden. Dit had ze eerder meegemaakt. Direct na de val het Transform programma van de Centropix Kloud ingezet op vol vermogen en de volgende dag kon zij weer probleemloos 6 paarden rijden.

Ruiter 2 was ook van zijn paard gevallen. Arm in mitella, schouder ernstig geblesseerd. Prognose van arts was 2 maanden absolute rust. Direct meermalen per dag het Transform programma van de Centropix Kloud ingezet op vol vermogen, afgewisseld met het Energize programma, ook op vol vermogen. Na 1 week kon hij weer pijnvrij rijden en na 2 weken kon hij weer probleemloos meedoen aan een internationaal springconcours Zo zijn er nog talloze meer ervaringen van gebruikers van de Centropix Kloud